گفتند که ماشین باید به پارکینگ منتقل بشه و پرونده بره دادگاه تا قاضی حکم بده، چه حکم هایی ممکنه داده بشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۸۵۵ #72462501

سلام چند روز پیش متوجه شدم ماشینم ۱۴ بار توقیفی دارد به جرم کشف حجاب
مراجعه کردم به امنیت اخلاقی گفتند که ماشین باید به پارکینگ منتقل بشه و پرونده بره دادگاه تا قاضی حکم بده میخواستم ببینم چه حکم هایی ممکنه داده بشه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
از تعهد تا توقیف خودرو و پرداخت خلافی و عوارض خودرو

با سلام
توقیف خودرو یا عدم توقیف خودرو در موضوع تخلفات خودرویی بستگی به نوع تخلف و مقام اعلام کننده تخلف به پلیس امنیت اخلاقی دارد، چنانچه این تخلف توسط مقامات رد بالامثل قضات و پلیس های درجه دار به پلیس امنیت اطلاع داده نشود ممکن است این تخلف در سیستم پلیس امنیت ثبت نشده باشد و در این صورت با دادن تعهد به عدم تکرار این تخلف موضوع رفع می شود. برای اینکه متوجه شوید این تخلف در سیستم ثبت شده یا خیر می توانید به پلیس +۱۰ مراجعه کرده و خلافی خودرو را اخذ نمایید. در صورتی که خودرو شکایت داشته باشد در قسمت بالا سمت راست برگه خلافی خودرو وضعیت شکایت مشخص شده است.

در صورت داشتن شکایت، برای جلوگیری از توقیف خودرو می بایست به پلیس امنیت اخلاقی مراجعه کرده و موضوع پیگیری شود. در صورت نداشتن شکایت، به پلیس امنیت اخلاقی مراجعه کنید و برگه تعهدنامه را امضا کنید. در صورت تکرار به تعداد ۲-۳ بار، خودرو به صورت موقت در پارکینگ توقیف می شود.

در صورت دریافت پیامک کد دار حاوی کد های ۱۴، ۱۵و... می بایست به پلیس امنیت اخلاقی مراجعه کنید.

کدهای پلیس امنیت اخلاقی:

کد تخلف ۱۴ و ۱۵ پلیس امنیت اخلاقی برای بد حجابی و بی حجابی داخل خودرو هست
کد تخلف ۱۶ پلیس امنیت اخلاقی برای پوشش نامناسب و روابط نامشروع داخل خودرو
کد تخلف ۱۷ پلیس امنیت اخلاقی مربوط به داشتن حیوانات خانگی (سگ) داخل ماشین یا ایجاد آلودگی صوتی
کد تخلف ۱۸ پلیس امنیت اخلاقی مربوط به دور دور کردن است
کد تخلف ۳۳ و ۳۵ پلیس امنیت اخلاقی هم مربوط به روزه خواری در ماشین یا استعمال دخانیات می باشد.

سلام
چه حکم هایی ممکنه داده بشه؟
در حال حاضر جریمه نقدی برای این مورد در نظر گرفته نشد اما پس از توقیف خودرو ، پرونده به پلیس امنیت اخلاقی ارجاع داده می شود و افراد بدحجاب به مراجع قضایی معرفی خواهند شد .
به طور کلی در صورت مشاهده رانندگان بدحجاب و یا موارد کشف حجاب در خودروها ، شماره آنها توسط سامانه ثبت تخلفات ارسال شده و در اختیار پلیس امنیت اخلاقی قرار می گیرد پس از آن پلیس امنیت این رانندگان را احضار می کند و کمترین برخورد با آنها محدودیت از خدمات عمومی خواهد بود .
چنانچه این موارد توسط پلیس امنیت اخلاقی یا پلیس راهور رویت گردد در صورت کشف حجاب ماشین به مدت یک هفته به پارکینگ منتقل می شود و پس از آن به جرایم رسیدگی می گردد .

در صورتیکه بار اول باشد و در مدت بین ۱۵ تا ۳۰ روز مراجعه کنید، تعهد میگیرن و ماشین توقیف نمیشه. برای دفعات بعدی، ماشین از یک تا سه هفته خوابونده میشه
رسیدگی با توجه به پلاک خودرو فرد یا زوج انجام میشه. با توجه به پلاک ماشین تون روزهای زوج یا فرد برید.
کد تخلف ۱۴ و۱۵ پلیس امنیت در پیامک ارسال شده از طریق پلیس به معنی بد حجابی و بی حجابی داخل خودرو است .
کد تخلف ۱۶ پلیس امنیت اخلاقی در پیامک به معنی پوشش نا مناسب دررابطه نامشروع داخل خودرو است.