چطور مانع تصرف مال و اموال ایجاد شده شویم و برسد به شریک زندگی که در قید حیات باشد، آیا امکانش هست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۹۴ #72452227

با سلام
من چند روز پیش یک سوال کردم متخصصین بزرگوار پاسخ دادن ولی متاسفانه منظور من رو متوجه نشدن احتمالا سوال بنده چه بوده سوال من قصد دارم کاری بکنم که بعد از مرگ من و یا خدای نکرده همسرم هیچ شخص دیگری از دارای های ما ارث نبرد و دولت هم دست روی مال و اموال متوفی نگذارد. سوال اصلی بنده این هست
شرایط بنده که باید در نظر گرفته شود
۱- با توجه به اینکه از فرزند و بچه خوشمان نمیاد بچه نخواهیم داشت چه حال چه اینده
۲- سن هر دوی ما در سنین جوانی هست و حتما دارای های ما با تلاش بیشتر هم خواهد شد
۳- سبک ازدواج من خوشبختانه عربی نبوده هرچند کلامت عربی خوانده شده ولی همسر من مهریه ای ندارد بغیر از یک سفر حج ( که به زور عاقد وارد سند ازدواج شد ) و تاکید هر دوی ما بر بند یک عقد نامه هست که مال و اموال نصف شود . چه دارای و چه بدهکاری و چه دارای و اموالی که بنام خودم هست چه دارای و اموالی که بنام همسرم هست . در خصوص در زمان متارکه خدای نکرده یا فوت هر کدام .
۴- من اطلاع دارم اگر پدر مادر در قید حیاط باشن برادر و خواهر ارث نمی برند و اطلاع دارم که یک سوم مال و اموال رو نمیشود بیشتر در وصیت نامه واگذار کرد . اطلاع دارم همسر می تواند اول مهریه رو بگذارد اجرا بعد از فوت بنده
۵- از روش صلح عمری برای اموال غیر منقول اطلاع دارم ولی در خصوص اطمینان به انجامش شک دارم
۶- ایا امکانش هست یک مبلغ بالای از چک و یا صفته در اختیار یک دیگر قرار بدهیم ( هر دوی ما داری دست چک هستیم ) و بعد از فوت به اجرا گذاشته شود که بتوانید مابقی اموال رو تصاحب کند
در نهایت هدف این هست بعد از مرگ هر کدام از ما به صورت عامیانه پیدا نشود و مال و اموالی که به صورت تلاش دو نفری ایجاد شده صاحب شوند و برسد به شریک زندگی که در قید حیاط می باشد چون این مهم از تلاش دو نفر ایجاد شده و پدر و مادر و خواهر دو طرف در این مهم نقشی نداشته اند.
ایا امکانش هست؟ چکار باید کرد؟ به چه شخصی یا اداره ای ( دفتر خانه و یا وکیل و یا ) مراجعه باید کرد
در خصوص بند یک عقد نامه طبق تحقیقی که کردم چون سفر حج در عقد نامه قید شده واجاهت قانونی نداره ایا درست هست؟ درضمن بند یک عقد نامه در خصوص اموالی که بنام همسرم هست هیچ اختیاری به بنده نمی دهد؟

مشاوره حقوقی ارث
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی : راهکاری که این بنده حقیر به شما میتوانم پیشنهاد بدهم قراردادن شخص ثالث ( حقیقی یا حقوقی ) به عنوان امین و با امین قرارداد رسمی با اسقاط کلیه حقوق و کلیه ... از امین و شرط انتقال را با مواردی که فرمودید بنام شخصی بزند که منظور است .. که این مورد میتواند امین را شخص حقوقی قرار دهید که اعتباررصدرصدی داشته باشد