اگر بخوام پولهایی که توی حسابهای مسدودش هست رو بردارم از چه راهی باید بردارم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۱ #72426810

سلام خسته نباشید همسر سابقم قرار بود یک سکه این ماه بده که نداد و گفت ندارم یکبار بهمن ماه جلب کردم و الان چون رفتن شمال و از مکان زندگیش خبر ندارم نمیتونم جلب بگیرم،راهی هست که بشه خط موبایلش رو ردیابی کرد؟
و اینکه سهام عدالت رو میتونم توقیف کنم؟ اگر میشه توقیف کرد کجا باید برم و چیکار باید بکنم؟
و اینکه اگر توقیف کنم میتونم سهام عدالتش رو بفروشم؟خودش نمیتونه رفع مسدودی کنه؟حتما باید خودم برم؟
ایشون میخوان برن اعتراض بزنن که تعداد سکه رو کم کنن میخواستم بدونم اگر اینکار رو انجام بدن و دادگاه تشکیل بشه من اگر در دادگاه شرکت نکنم موردی پیش میاد؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
پیگیری از طریق سیمکارت یا نقطه زنی برای این مورد ممکن نیست
سهان عدالت اگر آزاد سازی شود قابل توقیف خواهد بود