آیا امکان شکایت از شهرداری به ‎دلیل عدم ارائه خدمات وجود دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۲۲ #72405100

با سلام. چند سالی هست در خصوص آسفالت کردن کوچه خاکی از شهرداری درخواست می‎کنیم اما تا کنون هیچ اقدامی انجام نداده‎اند. آیا امکان شکایت از شهرداری به علت قصورش در خلال این سال‎ها از مراجع بالاتر وجود دارد؟ آیا به مستندات خاصی نیاز است؟

مشاوره حقوقی شهرداری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام درصورت درخواست کتبی ب شهرداری ارائه شده و توجهی ننموده اند میتوانید از طریق بازرسی اقدام نمایید

با سلام
میتوانید از طریق بازرسی شهرداری اقدام کنید

بسه تعالی : فقط از طریق بازرسی شهرداری و حراست شهرداری قابل پیگیریست

عدم آسفالت کوچه و حتی عدم عمل به وظایف از سوی شهرداری جرم نیست که قابل شکایت باشد . این موارد را میتوانید در قالب شکایت به مراجع نظارتی اداری پیگیری کنید .

درخواست از بازرسی شهرداری یا سامانه ۱۸۸۸تماس بگیریت

باسلام بله میتوانید با ارائه مستندات طرح شکایت نمایید