آیا قاضی می‌تونه با توجه به داشتن مبایعه نامه ما سه متر را به نرخ روز حساب کند؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۴۱ #72386370

با سلام من و همسرم سال قبل از فروشنده آپارتمان بابت امتناع از سند زدن شکایت کردیم و رای به نفع ما صادر شد فروشنده به جای سند زدن یا اعتراض به رای از ما بابت مابقی ثمن شکایت کرد همچنین به خانه بعد از پایان کار سه متر اضافه شد که ما در مبایعه نامه خودمان ذکر کردیم به خانه بعد از سند اضافه یا کم شود طبق ارزش زمان معامله حساب شود این آق در دادخواست خودشان درخواست کارشناس کردند بابت سه متر که قاضی تایید کرد اما تا چندین ماه پول کارشناس را واریز نمی‌کردند تا با ابلاغ اخطار مجبور به پرداخت شدند سوال من اینه که آیا قاضی می‌تونه با توجه به داشتن مبایعه نامه ما سه متر را به نرخ روز حساب کند؟ با تشکر

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنانچه در خصوص کم یا زیاد شدن مساحت توافقی وجود دارد باید مطابق با همان رای صادر شود

نتیجه قابل پیش بینی نیست.

با توجه به شرط قراردادی شما مبنی بر اینکه در صورت افزایش متراژ قیمت روز معامله محاسبه شود دادگاه باید بر همین مبنا حکم صادر نماید و نمیتوان با توجه به ارزش روز وصول حکم صادر نمود

سلام
چنانچه در خصوص کم یا زیاد شدن مساحت توافقی وجود دارد باید مطابق با همان رای صادر شود . با این حال به دلیل مبهم بودن پرسش شما مدارک باید بررسی شود

سلام.
قاضی پس از بررسی تمام مدارک ارائه شده توسط هر دو طرف اقدام به انشای حکم مینماید که در هر حال حداقل مورد پسند یکی از طرفین نخواهد بود.
عبارت ( در مبایعه نامه خودتان ) مشخص نیست به چه منظور است. در صورتی که منظور شما این است که در متن سه نسخه ی مبایعه نامه تفاوت وجود دارد، باید بتوانید با استفاده از ادله از موضع خود دفاع کنید.

بادرودوسلام نتیجه رسیدگی غیرقابل پیش بینی می باشد.

نتیجه رسیدگی قابل پیش بینی نیست ....