دیه شکستگی و از کار افتادگی چگونه دریافت شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۵۹ #72377331

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت کارشناس عزیز

بنده در تاریخ ۲۴ اسفند ۱۳۹۸ تصادف جرحی داشتم (( عابر پیاده بودم ))
به طوری که پلیس راهور راننده را صد در صد مقصر اعلام کرد. در تصادف ساق پای راست بنده شکستگه شده ک دکتر خودم گفته نوع شکستگی ، خورد شدگی بوده(( سه ترکه با فاصله زیاد تشکیل شده )) و بعد از عمل جراحی قسمت های شکستگی به چهار تکه جداگانه تبدیل شده که توسط پلاتین فیکس شده و پای بنده با سی عدد بخیه بسته شد.
همچنین گوشت بالای ابروی راستم پاره شد و خونریزی شدیدی داشت و چهار بخیه خورد اما رد حاصل از زخم و بخیه به جا مانده...
میخواستم ببینم دیه تقریبی من چقدر میشه و چه روندی رو باید پیش بگیرم.
ضمنا ایا بیمه شخص ثالث خودرو از کار افتادگی این مدتی که بیکار شدم رو پرداخت می‌کنه؟
با تشکر

مشاوره حقوقی دیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
به دلیل تخصصی بودن امر ، بایستی بعد از معاینات پزشکی قانونی ، تعیین ارش از سوی پزشکی قانونی و تعیین درصد از سوی قاضی پرونده انجام گیرد تا بر اساس ارش و درصد بتوان اقدام به محاسبه دیه شما بزرگوار نمود
شما میتوانید برای ایام بیکاری و از کار افتادگی تقاضای خسارت نمایید .

با سلام وقت شما بخیر
پس از قطعی شدن رای صادره واحد اجرای احکام و با تعیین کارشناس مربوطه در موضوع مبلغ دیه محاسبه و ارزیابی خواهد شد .موفق باشید

در مورد محاسبه دیه باید بگویم تا زمانی که قاضی خود اقدام به تعیین مقدار دیه به درصد از کل یا کسری از کل دیه اقدام نکند حدس زدن در مورد مقدار آن بی فایده است بنابراین تعجیل نفرمایید. تعیین دیه در اختیار کامل قاضی است. در مورد از کار افتادگی باید عرض کنم شما یکبا میتوانید از بیمه دریافت داشته باشید اگر دیه پرداخت شود دیگر مجالی برای تادیه مستمری نخواهد بود کما اینکه اساسا بیمه ثالث نسبت به از کار افتادگی خدمات ندارد