اگر به فروشنده رجوع کنم چند نوع شکایت میتونم بدم و چه کارهایی باید انجام بدهم چون پول معامله ارزشش یک هفتم شده؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۴۰۲ #72370726

باسلام . بنده یک قطعه زمین خریدم اما بعد از دو ماه توقیف و مزایده شد و الان در مالکیت برنده مزایده است و به دادگاه توقیف کننده هم رفتم و فروشنده محکومیت قطعی داشت و تاریخ معامله من بعد از محکومیت قطعی بود . و من اعتراض ثالث به عملیات اجرایی دادم و دادگاه بدوی با رسیدگی ماهوی رای رد اعتراض ثالث داد چون معامله رو جهت عدم پرداخت محکوم دونست و تجدیدنطر خواهی هم کردم و تجدیدنظر هم قرار رد دعوی صادر کرد لطفا راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست مطالبه ثمن و خسارات ارائه بدهید.

بادرودوسلام دادخواست مطالبه خسارات را تقدیم و تنظیم نمایید.ازطریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید.

با درود تصمیم دادگاه به درستی اصدار یافته است زیرا معامله شما موخر از توقیف بوده، شما در صورت عدم اطلاع از توقیف میتوانید علاوه بر ثمن کلیه خسارات را به نرخ روز مطالبه کنید.

باسلام
شکایت کیفری با عنوان کلاهبرداری مطرح گردد
شکایت حقوقی مطالبه ثمن معامله و خسارت مطرح گردد

به عنوان جرم کلاهبرادری علیه ایشان شکایت کنید و به لحاظ حقوقی نیز می توانید دادخواست مطالبه ثمن و خسارات وارده را مطرح کنید

شما می توانید هم دعوای حقوقی از حیث ضمان درک و استرداد ثمن مطرح نمایید و هم شکایت کیفری،البته برای اظهار نظر دقیق تر بهتر است یک متخصص مدارک را بررسی نماید

میتوانید علاوه بر دادخواست مطالبه جبران ضرر و زیان ناشی از ضمانت درک مبیع و استرداد ثمن، شکایت کیفری فروش مال غیر نیز علیه فروشنده مطرح نمایید.