بانک احراز هویت صحیحی انجام نداده، من مقصر هستم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۵۶ #72368424

با سلام
بنده یک وام از بانک دریافت کردم چون ضامن نداشتم از سایت دیوار ضامن پیدا کردم این آقا به من گفتند که با رییس بانک یه آشناییتی دارند و خودشان ضامن را میبرند و من اصلا ضامن را ندیدم ایشان ضامن را بردند و فردای آن روز من ضامن دوم خود را بردم و بعد وام را دریافت کردم حالا صاحب کارت ملی شکایت کرده که من به بانک نرفتم و مدارک جعلی است.
حالا میخوام بدونم آیا این وسط بنده مقصر هستم؟
بانک احراز هویت را به درستی انجام نداده و مدارک را با شخص مطاقبت نداده. بنده هر ماه اقساطم را هم پرداخت میکنم و یک دختر ۳۰ ساله هستم.

مشاوره حقوقی قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما می توانید با معرفی فردی که بابت معرفی ضامن به وی پول پرداخت نموده اید از اتهام تبرئه شوید

چنانچه شما ثابت نمایید که ضامن مذکور را از طریق سایت دیوار به بانک معرفی نموده اید و از جعلیت مدارک وی بی اطلاع بوده اید شما تبرئه خواهید شد. احتمالا مبلغی هم به ضامن بابت انجام این کار پرداخت نموده اید فیش پرداخت را ارائه دهید این سند به عدم سوء نیت شما کمک خواهد کرد. البته اینکه ادعا نمایید که ضامن را از طریق سایت دیوار به بانک معرفی نموده اید و اصلا وی را ندیده اید باعث شک برای قاضی می شود

سلام
به هر حال شخصی که برای شما ضامن جور کرده مجانا این کار را نکرده لذا موضوع قابل بررسی ست که آیا جرمی واقع شده یا نه