تکلیف مقصر تصادف منجر به فوت چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۱۰ #72342082

سلام
مادر من متاسفانه تصادف کرده و به یک نفر زده و الان رندانه اون فرد هم مرده تکلیف مادرم چی میشه؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام؛شش ماه تا سه سال حبس که معمولا در صورت عدم وجود سابقه کیفری برای راننده مقصر تبدیل به جزای نقدی شده و مبلغ دیه توسط شرکت بیمه پرداخت خواهد شد و در صورت عدم وجود بیمه نامه توسط صندوق تٲمین خسارتهای بدنی خسارت پرداخت و از مقصر بازیافت میشود.

با سلام
ابتدا متاسفم
جرم مادر شما مجازاتش حبس بین شش ماه تا سه سال خواهد بود .
اگر ماشین بیمه بوده ،پرداخت دیه به عهده ا شرکت بیمه است. اگر ماشین بیمه نبوده ،پرداخت دیه به عهده مادر شماست

مجازات این جرم ۶ ماه تا ۳سال حبس و پرداخت دیه از سوی اولیای دم است لذا ایشان دوران حبس را سپری می کند و در صورت بیمه بودن خودرو دیه از طریق شرکت بیمه طرف حساب پرداخت خواهد شد در غیر این صورت پرداخت بیمه بر عهده مادرتان است که حد اکثر ظرف ۲ سال باسد پرداخت نمایند.