آیا ممکنه بدون اطلاع من تقسیم ارث انجام شده باشه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۴۹ #72320765

همسرم یکسال است که فوت کرده است و سه دانگ منزل مسکونی که در رهن بانک است بنامش بوده و یک خودرو من برای انحصار ورثه اقدام کردم و دو ورثه هستیم خودم (همسر) و مادرش. طبق انحصار ورثه ۱/۴ سهم همسر و مابقی سهم مادر بعد از پرداخت دیون و بدهی است. از طرفی هم من مهریه ام را اجرا گذاشته ام و خانه و ماشین را هم توقیف کرده ام. یک خط تلفن ثابت که بنام همسرم بود بعد از فوتش به مخابرات محل اعلام کردم که فوت شده است و تا اطلاع ثانوی این تلفن قطع شود اما حالا بعد گذشت دو ماه متوجه شدم تلفن اصلا قطع نشده به مخابرات رفتم و پیگیر شدم که چرا تلفن هنوز وصله به من گفتن که مادر شوهرم یه نامه حقوقی اورده و تلفن رو بنام خودش انتقال داده و هر چی اصرار کردم که این نامه را ببینم به من نشان ندادند.
حالا چیکار باید کنم چطور میتونم وکیل دیگه ای بگیرم که پیگیر این نامه بشه؟
آیا ممکنه بدون اطلاع من تقسیم ارث انجام شده باشه؟
آیا میتونم در این رابطه شکایتی کنم؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

در صورتی که تقسیم ترکه بدون اطلاع شما نیز صورت گرفته باشد سهم الارث شما محفوظ خواهد بود

به نظر نمی رسد که مادر همسر شما مرتکب جرمی شده باشند که شما قادر به طرح شکایت علیه ایشان باشید

با سلام
بله تقسیم ارث ممکنه ولی در هر حال باید به قدر سهم ارث هر وارث سهم الارث لحاظ شود مگر اینکه ترتیبه دیگر بین خود مقرر کنند