ملاقات و حضانت فرزندم را چگونه دریافت نمایم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۶۰ #72300944

سلام خسته نباشید
قاضی به حرف های من و خواسته ام توجه نمیکنه؟
و شنیدم که زوجه از فرزند مراقبت نمیکنه؟
چه مدارکی میخواد تا قاضی رای به حضانت بده

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما باید ثابت نمایید که مادر صلاحیت حضانت از فرزند را ندارد و برای این امر باید مستندات کافی داشته باشید

سلام
حضانت فرزند تا ۷ سالگی با مادر میباشد،مگر در صورت ازدواج مادر یا عدم صلاحیت او توسط دادگاه
در صورت اینکه به یکی از جهات از جمله فساد اخلاقی،اعتیاد و... یا بدون هیچ گونه دلیلی در نگهداری فرزند قصور مینمایند میتوانیدعلیه ایشان اقامه دعوا نموده تا موضوع مجدد پیگیری شود.

سلام
صرف شنیده ها کافی برای اثبات امری نیست اگر شاهد و مدرکی دارید که از طفل مراقبت لازم نمی شود می توانید مستند به آنها اقدام کنید.

سلام
اولویت در حضانت فرزند تا هفت سالکی با مادر است مگر اینکه مادر شوهر کند و یا عدم صلاحیت او در نگهداری فرزند توسط دادگاه احراز شود. تشخیص عدم صلاحیت مانند اعتیاد مادر و یاشتهار به فساد اخلاقی یا بیماری های روانی ... با دادگاه است .
در مورد ملاقات فرزند اگر در حکمی قبلا تعیین تکلیف نشده دادخواست ملاقات فرزند علیه مادر مطرح و ضمن آن تقاضای دستور موقت نمایید. در صورت استنکاف مادر از اجرای دستور موقت می توانید علیه وی به استناد ماده ۵۴ قانون حمایت از خانواده شکایت کیفری مطرح نمایید. موفق باشید