آیا امکان گرفتن ضرر و زیان برای من وجود دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۱۳ #72296682

ملکی را فروختم، با قسط اول پیش پرداخت خرید ملک دیگری را دادم و بقیه را همزمان با پرداخت تتمه فروش ملک خودم تاریخ دادم و منزلی را اجاره نموده و رهن آنرا موکول به پرداخت تتمه فروش نمودم، الان خریدار می گوید من ملکی را فروختم و خریدار برای سند و پرداخت باقی مانده حساب حاضر نمیشود، به همین دلیل نمیتوانم بقیه پول را پرداخت کنم.
لطفا راهنمایی بفرمایید.
چون قولنامه اجاره و خرید توسط بنده در حال فسخ است.
ممنون

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام در وضعیت فعلی ابتدا بایستی قراردادهای خرید و اجاره بعدی خود را مرور نمایید تا دریابید عدم پرداخت وجه از سوی شما حق فسخ و برهم زدن معامله را به ایشان میدهد یا خیر یا اینکه فقط خسارت روزانه را میتوانند از شما مطالبه کنند؟ اگر جریمه تخلف شما فسخ قراداد خرید و اجاره بعدی شما باشد؛ برای جلوگیری از فسخ بیع نامه و اجاره نامه ثانونی شما یا توافق و استمهال طرفهای مقابل را باید اخذ کنید و یا از محل دیگری وجوه یاد شده را تامین نمایید. بدیهی است از خریدار متخلف نیز طبق امکانات قراردادی خود میتوانید خسارات و وجوه التزام قراردادی را اخذ نمایید.

سلام دوست گرامی
دریافت خسارت قراردادی موکول به پیش بینی آن در قرارداد است و اگر در قرارداد پیش بینی نکرده باشید مطالبه آن دشوار است ولی اگر از عدم انجام تعهد طرف مقابل خسارت مستقیمی به شما وارد شده است آن را نیز می توانید مطالبه نمایید.

علی القاعده بایستی طرح دعوی مطالبه وجه بعد از تاریخ حضور در دفترخانه نمایید مگر اینکه حق فسخ برای شما در مبایعه نامه لحاظ شده باشد

با سلام
اگر در قرارداد وجه خسارتی پیش بینی کرده باشید امکان دریافت خسارت وجود دارد.
شما می توانید دادخواست الزام به اجرای قرارداد بدهید