شوهرم با چاقو تهدید به کشتنم میکنه؛ چکار کنم تا طلاق بگیرم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۳۷ #72278569

من سال ۹۷ ازدواج کردم یه پسر ۷ ماهه دارم شوهرم با تهدید همه طلاها و پول هامو برد و بعد خودشو و برادرش مادرمو زدن میخام طلاق بگیرم مهریه ام ۵۰۰سکه هست چیکار کنم که راحت طلاق بگیرم و بچمو بگیرم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بابت تهدید و ضرب وشتم اگر مدرک دارید ارائه دهید و به استناد آن ،درخواست طلاق نمایید

باسلام
برای این منظور و در صورت اثبات ادعای شما در دادگاه میتوانید دادخواست طلاق به دلیل عسر و حرج اقامه نمایید و تا اتمام ۷ سالگی فرزند در حضانت مادر خواهد بود . یا اینکه توافقی طلاق نمایید

با اثبات تهدید و عدم امنیت جانیتان تقاضای طلاق بدهید

سلام
باید دادخواست طلاق بدید و موضوع را به دادگاه اطلاع دهید

سلام
حضانت طفل تا هفت سالگی با مادر است
میتوانید موقع تهدید فیلم بگیرید و با استناد به عسر و حرج طلاق بگیرید هرچند فیلم دلیل محسوب نمیشود اما نشانه است و میتواند کمکتان کند
و یا میتوانید قید نفقه را بزنید و تمکین نکنید و مهریه را اجرا کنید که تا۱۱۰سکه حال(عندالمطالبه)است و ضمانت اجرا دارد