برای مشخص شدن سهم ما از زمین نه اصل مبایعنامه خرید زمین رو میاره نه فاکتور هزینه های که واسه ساخت خونه انجام داده نمی‌دونیم چه کنیم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۶۸ #72261426

همسرم و برادرش به صورت پنجاه پنجاه زمینی رو خریدن و قرار بود ۳ واحد توش بسازن نصف نصف تا سه چهار ماه برادر همسرم هزینه های واریزی رو براش می‌فرستاد ولی بعد ۴ماه دیگه هیچ هزینه ایی رو نفرستاد و رفتارش تغییر کرد که ما متوجه شدیم اون بدون اطلاع ما خونرو قبل تمام شدن به دیگری فروخته و جاش زمین گرفته
و حالا برای مشخص شدن سهم ما از زمین نه اصل مبایعنامه خرید زمین رو میاره نه فاکتور هزینه های که واسه ساخت خونه انجام داده نمی‌دونیم چه کنیم و حتی معلوم نیست که خونه ایی که داشتیم شراکتی می ساختیم رو چقدر فروخته

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
قرارداد می بایست بررسی گردد

بااحترام
از طریق ارسال اظهار نامه استرداد مدارک را بخواهید

سلام
از بنگاهی که خریدید رو گرفت دیگری بگیرید و با استناد به آن دادخواست استرداد اصل مبایعه نامه و تحویل ساختمان را بخواهید.
اگر در جریان این دادرسی توانستید سندی دال بر این که او ساختمان را بدون اذن شما به دیگری فروخته است پیدا کنید، در آن صورت می توانید با عنوان فروش مال غیر شکایت کنید. قبلا اظهارنامه بفرستید ممکن است او سند فروش را تغییر دهد و دیگر دلیلی برای اثبات نداشنه باشید.

اظهارنامه بدهید وازایشان شکایت کنید

سلام می توانید اظهارنامه بدهید.

با احترام قراردادتان باید بررسی شود

درود بستگی به مفاد قرارداد دارد .