بابت اشتباه در انعقاد عقود چه باید کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۱۸ #72219810

سلام ودرود.بجای انعقاد عقد جعاله،عقد بیع خرید وفروش زمین،برای شخصی منعقد کردم،وثمن هایی مثل خودرو،آب چاه عمیق،شماره چک قید شده دربیع به عنوان ثمن که بهم پرداخت شده والباقی ثمن نقدا قید شده که پرداخت شده بهم،اما خودرود فسخ شده،ساعت آب مجهوله وخودش فروخته،چک ها رو من وصول نکردم ونزد من نبوده،مدرکی هم دال بر پرداخت ثمن بصورت نقدی بهم نداره،الان میگه ازت خریدم هرکار نکردی بکن.(آیادادخواست تایید وقوع عقد جعاله) میتونم ثبت کنم؟اصلا چنین عنوانی وجود داره ومیشه ثبت کرد؟اگر خیر بهترین عنوان چیه که ثبت کنم؟البته بجز دادخواست دریافت ثمن،من ثمن نمیخوام چون نفروختم وقصد فروش ندارم،میدونم نیاز به بررسی داره اما همینطور اگه راهنماییم بفرمایبد ممنون میشم میخوام نظر تعدادی ازشما عزیزان رو باهم بدونم خیلی ممنونم

مشاوره حقوقی قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید موضوع مورد بررسی قرار گیرد سپس اظهارنظر نمود

سوال تکراری است و بارها پاسخ داده شده است

با سلام
با مواردی که شما مطرح نمودید بهتر است ابتدا مدارک و مستندات خود را به وکیل ارائه دهید تا مشورت صحیح دریافت نمایید.

با سلام. اگر اشتباه در ماهیت عقد بوده که از اساس باطل می باشد.

سلام مدارک نیازمند بررسی است