با توجه به کارمند بودن بنده، در صورت اتمام اقساط عندالمطالبه، ایا اقساط عندالاستطاعه هم باید پرداخت گردد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۵ #72217635

با سلام و احترام
بنده کارمند هستم، در صورت تقسیط ، میزان ثابتی معادل یک چهارم حقوقم، توقیف میگردد. مهریه بخشی عندالمطالبه و بخشی عندالاستطاعه میباشد.
۱. در صورتی که میزان حقوق توقیفی من عدد ثابتی میباشد، با توجه به نرخ متغیر سکه، در زمان دادنامه که کمتر از چهار ملیون بوده و اکنون در حال افزایش می باشد، مبلغ یک ملیون کسری از حقوقم، معادل چه میزان سکه محاسبه میگردد؟(منظورم نحوه محاسبه قاضی برای ما کارمندان با درامد مستمر ثابت می باشد)
۲. با توجه به کارمند بودن بنده، در صورت اتمام اقساط عندالمطالبه، ایا اقساط عندالاستطاعه هم باید پرداخت گردد؟
این دومین باره سوال رو مطرح میکنم، ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بستگی تصمیم دادگاه دارد

بله با توجه به کارمند بودنتان و دارا بودن توانایی مالی در پرداخت اقساطی میزان مهریه عندالاستطاعه را نیز بایستی بپردازید .

سلام
میزان سکه ها به تشخیص دادگاه است.
درخصوص سوال دوم هم بله درصورتی که استطاعت مالی شما به اثبات برسه و مالی بجز مستثنیات دین در دست داشته باشید. همچنین باید دانست درمورد این نوع مهر امکان جلب شما وجود ندارد.