می توانم در خواست مسدود کردن حساب مشترک بدهم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۲۴ #72207732

سلام، یک شرکت محکوم به پرداخت مبلغی به من شده
اعضاء هیئت مدیره، حساب شرکت را خالی کردن و یک حساب مشترک باز کردن

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورتیکه اقدام به تخلیه حساب نموده اند یعنی اینکه فرار از دین نموده اند و قابل پیگیری است
خیر این حساب مشترک قابل توقیف نخواهد بود

سلام
لازم هست تا ببینم نوع شرکت چجور هست
چون ۷تا شرکت داریم و قوانیم هر شزکت باهم فرق داره

اگر حساب شخصی افراد باشد قابل توقیف نیست ....البته اگر نوع شرکت را مطرح نموده بودید بسته به نوع شرکت اقدامات مشابه قابل انجام پیشنهاد میگردید

سلام. اگر بعد از بدهکاری به شما حسابو خالی کردن، شکایت فرار از پرداخت دین مطرح کنید

حساب شرکت با حساب اعضای شرکت متفاوت بوده
حساب اعضای هیات مدیره قابل توقیف نیست

سلام
حساب شخصی اعضاء هیات مدیره قابل توقیف نیست.