آیا مورد مذکور، تدلیس در نکاح محسوب میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۱ #72193504

با سلام
آیا عدم مطالبه اثاثیه منزل در زمان خواستگاری و عقد از جانب زوجه و خانواده زوجه (به منظور کسب اعتماد زوج و خانواده اش) و عدم اشاره به مشکل زودرس بودن زوجه در زمان تولد می توانند مصداق تدلیس در نکاح باشند؟
با تشکر

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خیر، در تدلیس باید عملیاتی برای فریب صورت پذیرد و صرف نگفتن امری تدلیس نخواهد بود

سلام تدلیس در نکاح مشروط به این است که در زمان
عقد عیب وجود داشته و طرف مقابل از آن مطلع نبوده پنهان باشد و بنای عقد بر اساس این موضوع واقع شده باشد. که موضوع شما شامل تدلیس نمیشود.

سلام خیر تدلیس محسوب نمی شود .