آیا سازش با همسر را می توان از شورا درخواست کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۵۸ #72192511

با سلام .همسرم جهت استرداد جهیزیه از بنده شکایت کرده حال اینکه بنده در یک طبقه از خانه پدرش زندگی میکردم و طبقه بالا هم خانواده همسرم.و بیست روز هست که مرا به خانه راه نمیدهند.آیا من باید لیستی که همسرم در شورا ارایه میدهد را تائید کنم .البته من هیچ سیاهه ای را امضا نکرده ام.و آیا میتوانم در شورا مطرح کنم که همسرم را دوست دارم و از شورا درخواست کنم که مارا با سازش و بازگشت به زندگی تشویق کنن؟

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
درخصوص استردادجهیزیه زوجه باید مالکیت خودرانسبت به اقلام سیاهه اثبات کند
درخصوص سازش هم میتوانید دادخواست خود رابه شورا تقدیم نمایید

درخواست سازش را می توانید انجام دهید

سلام درخواست سازش امکان پذیر است اما این که از طرف همسرتان اجابت شود یا خیر ، بحث دیگری است . ضمن این که برای اثبات دعوی استرداد جهیزیه ، زوجه باید مالکیت خود نسبت به جهیزیه و وجود آن در خانه شما را اثبات نماید .

با سلام اولا شما می توانید تقاضای صلح و سازش را مطرح نمایید ثانیه با توجه به این که لیست سیاه را شما امضا نظر دهید و لذا می توانید با ارائه فاکتور و یا شهادت شهود چنین مطرح نمایید چه وسایلی را شما خریداری نموده اید فعال و سایر از لیست ارائه شده توسط زوجه خط خورده و تحویل آن به ایشان منتفی می گردد

با سلام یکی از صلاحیت های شورای حل اختلاف سازش میباشد و شما میتوانید موضوع سازش را طی دادخواستی از شورای حل اختلاف درخواست نمایید.