چگونگی تطبیق بیمه تامین اجتماعی به بیمه نیروهای مسلح رو لطفا توضیح بدهید؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۳۲ #72178836

با سلام
بنده باز نسشته پزشکی نیروهای مسلح میباشم حدود ده سال بیمه تامین اجتماعی قبل از استخدام در نیروهای مسلح پرداخت کرده ام اکنون چگونه میتوانم بیمه ام را به صندوق بیمه نیروهای مسلح ارائه بدهم که روی حقوقم تاثیر گذار باشد؟

مشاوره حقوقی بازنشستگی و از کارافتادگی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به اداه تامین اجتماعی مراجعه و پیگیری نمایید

سلام
به اداره تامین اجتماعی مراجعه کنید وتقاضای تجمیع سوابق بیمه ای خود رابنمایید

با سلام
به تامین اجتماعی مراجعه کنید

بادرودوسلام به اداره تامین اجتماعی مراجعه نمایید.

امکان پیگیری این موضوع از طریق تامین اجتماعی وجود دارد.

با احترام از طریق تامین اجتماعی پیگیری نمایید

درود
از طریق تامین اجتماعی پیگیری کنید.