مجازات تحصیل مال نا مشروع قابل تعلیق یا تخفیف می باشد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵,۰۵۱ #72173779

با سلام و عرض خسته نباشید بابت پاسخ دادن به سوالها من کارمند یک شرکت خصوصی هستم متهم به تحصیل مال نامشروع به مبلغ ۱۲۰میلیون تومن شدم سوالم اینه که در صورت اثبات در دادگاه ایا اگر مبلغ مورد نظر رو برگردونم و هیچ سابقه کیفری هم نداشته باشم با توجه به اینکه متاهل و بچه کوچیک هم دارم در صورت مجازات زندان شرایط تعلیق یا تخفیف مجازات بهم میخوره چون امروز به طور اتفاقی ماده ۴۷ قانون مجازات اسلامی بند ج رو خوندم که نوشته جرایم اقتصادی بالای ۱۰تومن شرایط تعلیق نداره وایا این بند به من میخوره یا نه اصلا منظور از جرایم اقتصادی چیه واقعا از نگرانی دارم میمیرم ممنونم میشم جواب بدین متشکرم

مشاوره حقوقی تحصیل مال نامشروع
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان تخفیف یا تعلیق مجازات تحت شرایطی وجود دارد اگر مسبوق ب سابقه نباشید و شرایط کلی متهم و ....نیز تاثیر گذار هست علی ای حال می‌توان از دادگاه صادرکننده حکم موارد مذکور را طی ارسال لایحه ای درخواست کرد

باسلام جرائم اقتصادی جرائمی مثل ارتشااختلاس کلاهبرداری تحصیل مال نامشروع و...می باشدکه قابل تخفیف در بعضی از جرائم تحت شرائطی وجوددارد

بر اساس تبصره یک ماده یک قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشاء و اختلاس و کلاهبرداری، مصوب ۱۳۶۷ در کلیه ی موارد مذکور در این ماده، در صورت وجود جهات و کیفیات مخففه، دادگاه ... نمی تواند به تعلیق اجرای کیفر حکم دهد. البته تنها استثنای این قانون در خصوص مجازات اختلاس است که اگرمرتکب اختلاس قبل ازصدور کیفرخواست، تمام وجه مورد اختلاس را مسترد کند، در اینصورت، قاضی می تواند حکم حبس در خصوص وی را تعلیق کند

سلام و وقت بخیر
با توجه به این موضوع ، جرم مرتکب شده از جرائم حدی نمی باشد ، می توان بعد از صدور حکم تقاضای تخفیف نمایید . علاوه بر اینکه ملزم به رد مال نیز هستید .
موفق باشید