مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
اگر معین نشده باشد مشاعی است

سلام
اگر در اسناد مالکیت آپارتمان شماره پارکینگ مشخص نشده باشد و پارکینگ ها مجزا نباشد و یک پارکینگ کلی و مشاعی برای همه واحدها باشد همه به نسبت مساوی حق استفاده از آن را دارند و باید با توافق از آن استفاده کنند
و در این موارد اگر پارکینگ ها از نظر سهولت استفاده و دسترسی به آن و مرغوبیت متفاوت باشد معمولا به صورت گردشی استفاده می‌شود

با سلام
یعنی شما مالک ان ملک نیستید؟
کامل توضیح نداده اید
اگر نباشد به صورت مشاع است و همه اعضا حق استفاده از ان را دارند

سلام
باید سند بررسی کرد
ولی اگر هیچ توضیحی نباشد پارکینگ به صورت مشاع است