آیا ایشان میتوانند تقاضای طلاق کنند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۱ #72160431

سلام
همسر بنده با دیدن یک شماره تلفن در موبایل بنده مدعی است که من با ان خانم ارتباط نامشروع دارم. یا مدعی هستن که بنده اعتیاد به مواد مخدر دارم. وضعیت زندگی در زمانه از تمام بستگان خودش و خودم بهتره. بنده بجای یک یخچال سه عدد یخچال در منزل داریم که هر سه در حال کارکردن هستن. ایشان هنوز بعد از گذشت سی سال برای خرید یک عدد نان هم به درب نانوای نرفته. از صفر تا صد خرید منزل با شخص خودم هست در حا حاضر حدود یک میلیون تومان هم در ماه فقط پول توی جیبی میگیرد. دیزاین خانه ما بروزه بخدا قسم فخر فروشی نمیکنم فقط میخوام بدونید چه شخصیتی دارم. دو فرزند پسر یکی ۲۹ساله و دیگری ۲۶ساله هستن. هر دو را به شغل ازاد تشویق و با حمایت ریالی هر مغازه موبایل دارن.
لطفا بفرمایید.ایا ایشان میتوانند تقاضای طلاق کنند.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

در صورت اثبات این دو موضوع ایشان میتوانند حق طلاق خواهند داشت

باسلام
با عنایت به دو مورد یا شده باید عنوان کرد که در خصوص اثبات و آنهم نه صرفا بیان یعنی باید نتیجه پزشکی قانونی اعلام کند و نیز اعتیاد به مواد مخدر آنچه که در قانون عنوان شده ونیز بند اول شروط ضمن عقد چنانچه بنیان خانواده را دچار تزلزل کند بله ولذا میتواند.