زوج میتواند خودش شرکت نکند در صورتی که وکیل هم نداشته باشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۷ #72150238

سلام در دادگاه الزام به تمکین که از سوی زوج صورت گرفته زوج میتواند خودش شرکت نکند در صورتی که وکیل هم نداشته باشد

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عدم حضور شما ممکن است موجب صدور رای به نفع همسر شما باشد البته با حضور و دفاع ایشان...

سلام شما می توانید به دادگاه لایحه بدهید ودر جلسه حضور نیابید ولی به هر حال ممکن است طرف دعوی شما دفاعیاتی داشته باشد که نیاز به حضور شما جهت پاسخ باشد و دعوی شما ردشود