آیا برای ازدواج موقت اجازه پدر لازم است ؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۰ #72149142

باسلام خدمت شما بنده خانمی ۳۵ساله میباشم که ازلحاظ روحی درشرایط خیلی بدی هست الان وازطرف مادروبرادرهام شدیدا مورد اذیت وآزارروحی وجسمی میباشم درحال حاضرهیچ امیدی به زندگیم ندارم جز ازدواج کردن که خانواده مانع من هستن متوجه باشین که منظورم بنده ازدواج موقت یا همون صیغه است که خانواده من مخالف این هستن لازم هست که اشاره داشته باشم به شرایط خیلی بدم که الان دچارشم متاسفانه .باید بگم که من واقعا دچاربحران هستم به طوری که حتی برای کوچکترین موردها هم با کتکاری وفحش وناسزا ودرگیرهای طاقت فرسای روحی وجسمی روبه روام من باکره نیستم وازدواج نکردم تاالان به خاطراخلاق تند برادرام وتحجر اخلاقی واعتقادی مادروخواهرهام الان با یه مردی اشناشدم که میتونه برام زندگیمو روبه راه کنه میخوام بدونم میتونم بدون اجازه ولی ویا برادم دیگه که واجب باشه حضورش میتونیم صیغه کنیم یا نه واگرصیغه اش شدم برام میتون دردسر درست کنن برادرهام یا نه درضمن بنده سابقه افسردگی دارم وپدرم درقید حیات نیستن به طورخلاصه بگم من همه چیوقبول دارم اما خانوادم نه باتوجه به اینکه ۳۵ساله هستم ودارای رابطه بودم قبلا میتونم بااین مرد عقد موقت ببندم یا نه ممنون ازهمه .

مشاوره حقوقی ازدواج موقت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چون باکره نیستید ، نیازبه اجاره کسی ندارید

باسلام چنانچه شما با کرده نمی باشید دیگر نیاز به اذن نمی باشد

با توجه به اینکه ذکر کردید پدرتان در قید حیات نیستن
اگر پدر بزرگتان نبز در قید حیات نباشند شما برای ازدواج به اذن فرد دیگری احتیاج ندارید

با سلام ووقت بخیر
دختر باکره برای ازدواح دائم و موقت نیاز به اذن پدر دارد .