میتونم دوباره درخواست تمکین بدهم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۸۳ #72119844

با سلام
۴ سال پیش درخواست تمکین دادم به خاطر اظهار وجود حق حبس توسط زوجه رد شد
اما واقعیت اینه که اون موقع من خجالت کشیدم بگم که رابطه در حدی که غسل واجب بشه (دخول در حد ختنه گاه) محقق شده
آیا الان میتونم دوباره درخواست تمکین بدم؟ آیا قبول میشه؟
اگه زوجه دوباره بگه حق حبس دارم و مساله به پزشک قانونی بره معیار پزشکی قانونی برا مساله چیه؟
ممنون

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با پاسخ همکار محترم جناب محمدی مقدم موافقم

دیگه نمیتونید به اون استناد اقدام کنید و بعد از اینهمه مدت پزشکی قانونی نمیتونه ثابت کنه

سالم بودن پرده بکارت ملاک نیست دخول ملاک است اگر دخول صورت گرفته حق حبس ساقط است زیرا که در پرده های ارتجاعی حتی با دخول هم پرده زایل نمی شود آیا اگر خانمی که دارای پرده ارتجاعی است حامله شده باشد می تواند ادعای باکره بودن را بنماید؟؟؟!!!

به دلیل باکره بودن حق حبس دارن

میتوانید مجددا درخواست بدهید با توجه به گواهی پزشکی قانونی رای صادر خواهد شد

استناد زوجه ب حق حبس تنها درصورت باکره بودن ممکن هست و در غیر اینصورت زوجه موظف ب تمکین هست

باکره بودن خانم معیار حق حبس است