قیم قانونی فرزند کیست؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۱۸ #72115976

باسلام وکیل قانونی فرزند ۵ ساله که الان تا ۷ سالگی دست مادرشه بازم پدرش هستش یا مادرش
سوال دیگه اگه مدرسه بره یا مریض شد ایا باید به پدرش خبر بدن یا خودشون انجام میدن

مشاوره حقوقی قیومیت فرزند
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صراحت خاصی درخصوص اطلاع پدرنیست ازسوسس ولی قهری تازمانیکه پدرزنده است پدرمی باشد اگرچه حضانت بامادرمی باشد

ولی قهری فرزند و امور مالی وی با پدر است و صرفا حضانت و نگهداری با مادر است . درخصوص موارد هزینه های طفل باید از پدر مطالبه شود و مسئول است

"با سلام"
حضانت با قیم فرق دارد
ولی پدر است ولی حضانت با مادر می باشد

بله پدر ولی قانونی فرزند هست و در صورت بروز بیماری مهم یا جراحی باید ایشون رو از موضوع مطلع کرد

سلام
تا ۷ سالگی حضانت با مادر است
پدر ولایت دارد باید به پدرش خبر بدهند

ولی فرزند پدر می‌باشد تا زمانی که پدر یا جد پدری در قید حیات است قیم برای فرزند تعیین نمیشود

حتی اگر حضانت فرزند با مادر باشد بازهم پدر ولی قهری او محسوب میشود
اگر فرزند بیماری شدیدی داشته باشد و یا صدمه دیده باشد یا ...باید پدر را مطلع کنن