آیا با وجودی که این شخص هم رسما اعلام کرده میخواد فسخ کنه میتواند شکایت کند؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱۴۴ #72114149

سلام و وقت بخیر
بنده مستاجری داشتم که حدود ۳۵ روز قبل هم به بنده و هم به بنگاه‌دار اعلام میکنه میخواد قرارداد رو فسخ کنه و میگه خونه رو بذارید برای اجاره تا مستاجر جدید بیاد.
ایشون خونه رو خالی میکنه کلید رو هم به بنگاه میده اما قبوضش رو تصفیه نکرده بود خساراتی رو هم که به خونه زده بود درست نکرده بود و هنوزم نکرده.
مستاجر جدید میاد توی یه بنگاه دیگه باهاش قولنامه نوشته میشه. مثل امروز ما در حضور بنگاه دار و خودش پول این شخص رو تحویل بنگاه میدیم و قرار میشه مبلغ ۲ میلیون از پول پیش برای تصفیه قبوض و تعمیر خسارات وارده نزد بنگاه دار بمونه و بقیه رو بنگاه دار به حساب مستاجر واریز میکنه.
بنگاه دار همین رو به منزله فسخ قرارداد عنوان میکنه ولی با اصرار بنده پشت قرارداد هم مینویسه این قرارداد در فلان تاریخ فسخ شد و فلان مبلغ هم تحویل بنگاه داده شد.
مستاجر دو روز بعدش میره قبضاش رو هم تصفیه میکنه و میاره تحویل بنگاه میده اما حاضربه پرداخت خساراتی که زده نمیشه و روز بعدش به یکباره اعلام میکنه من قراردادی رو فسخ نکردم و پولی رو هم که بنگاه‌دار به حسابش زده دوباره به حساب بنگاه‌دار واریز میکنه و میگه کلید نزد بنگاه امانت بوده و من خونم رو میخوام!
و الان هم گفته میخوام برم شکایت کنم چون شما با بنگاه‌دار تبانی کردید و خونه رو از من گرفتید.
سوالم از شما بزرگواران اینه آیا با وجودی که این شخص هم رسما اعلام کرده میخواد فسخ کنه هم خونه رو خالی کرده هم کلید تحویل بنگاه داده و هم اعلام کرده مستاجر جدید بیارین چون من از فلان تاریخ دیگه اجاره نمیدم و هم اینکه قبوضش رو که از من شماره‌هاش رو توی واتس‌آپ پرسیده رفته تصفیه کرده میتونه شکایت کنه؟
با تشکر از شما

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
نتیجه نخواهد داشت.

نتیجه‌ مثبتی در پی نخواهد داشت...

سلام نتیجه خوبی به همراه ندارد

با درود نتیجه مثبت و موفقیت امیزی نخواهد داشت

سلام به نظر طبق توضیحات نتیجه مثبت نیست

با سلام
خیر نتیجه مثبتی نخواهد داشت.

با سلام خیر نتیجه مثبتی در این مورد نخواهد بود