آیا همسایه من می تواند ازمن به خاطر بنا کردن یک واحد اضافه روی پشت بام خانه ام شکایت کند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۳۹ #72112462

بنده دو طبقه روی پیلوت پروانه ساخت دارم و یک طبقه یا بهار خواب روی سقف اخر بنا کردم .
ایا همسایه می تواند از من شاکی شود که یک طبقه خلاف ساختم و دید ساختمان او را گرفته ام؟

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام می تواند به جرم مزاحمت و یا ممانعت از حق است اقدام کیفری یا حقوقی کند و یا به شهرداری گزارش کمیسیون ماده ۱۰۰ دهد
بهتر است رضایت ایشان را جلب کنید

سلام اقدام شما مصداق مزاحمت و یا ممانعت از حق است و هم جنبه میفری دارد هم حقوقی . ضمن این که در صورت گزارش به کمیسیون ماده ۱۰۰ قانون شهرداری ، حکم به تخریب صادر می شود .

بله به دلیل خلافی میتوانند ضمن مراجعه به شهرداری علیه شما شکایت کنند.

با سلام بله هم می توانند به شهرداری گزارش دهند
و شهرداری پیگیر خواهد شد،هم شکایت کیفری ممانعت یا مزاحمت نسبت به شما طرح کنند

بله میتواند شکایت نماید .