برای برگرداندن همسرم چه اقدام قانونی کنم؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۲۴۷ #72104737

سلام طی مشاجره لفظی بدون فحش وناسزا بعلت دروغگویی همسرم در حال عصبانیت ازش خواستم آز خونه بره بیرون از روز بعد هم ازایشان در خواست کردم برگردد چند روز بعد اومد همه اثاث رو جمع کرد برد ومن فقط میگفتم اینکار رو نکن من اشتباه کردم نفهمی کردم معذرت میخوام دراین سه ماه تقریبا هرچه میخواسته نقدی والایی برایشان تهیه کردم الان چه کنم برگرده

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به اینکه قصد ادامه زندگی دارید اقامه دعوی به نظر کار را مشکل تر خواهد کرد
ابتدا سعی بفرمایید با صحبت یا مشاوره خانواده حل و فصل بفرمایید و درصورت عدم حصول نتیجه از طریق قانونی( اقامه دعوی الزام به تمکین ) اقدام نمایید .

باسلام ابتدا اظهارنامه و سپس دادخواست الزام به تمکین بدهید

باسلام ابتدا اظهارنامه ارسال وسپس دادخواست الزام به تمکین دهید.

اظهارنامه بدهید ودادخواست الزام به تمکین بدهید

ابتدا اظهارنامه برایش ارسال کنید و سپس دادخواست الزام به تمکین دهید.

بدوا اظهارنامه دهید و دعوت ب تمکین نمایید اگر موفقیت حاصل نشد چاره ای جز طرح دعوا نیست

ابتدا اظهارنامه بدهید و سپس دادخواست تمکین و در این بین سعی در دلجویی و جلب محبت همسرتان نمایید که اقدام قضایی شما را حمل بر دلخوری ننماید .