نحوه شکایت به پلیس فتا چطور است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۲۰ #72095803

سلام، شخصی در واتساپ یک سایتی را به من معرفی کرد که باید در آن سایت ارز سرمایه گذاری میکردیم و سود آن را دریافت میکردیم، این شخص بنده را اغفال کرد و گفت که همه اطرافیانم سود کردیم و ... ولی بعد از شارژ اون سایت نتوانستم پولم را برداشت کنم، الآن بنده میتوانم از این شخص شکایت کنم و به چه نحوی؟ سپاس

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود
بله ، با چاپ واریز به حساب و پیام هایی که بین شما و ایشان رد و بدل شده می توانید شکایت کنید

اگر پول را به حساب ان شخص واریز کرده اید بله

اگر مدارک و مستنداتی دارید هم علیه سایت و هم آن شخص که سایت را معرفی کرده شکایتی تنظیم نمایید و به دفاتر خدمات قضایی رجوع کنید

اگر ذینفع نبوده اند و صرفا سایت را پیشنهاد دادند شکایت بعید به نظر می رسد، نیاز به بررسی بیشتری هست

از طریق دفتر خدمات قضایی نسبت به ثبت شکایت اقدام بفرمائید.

باسلام بایدنسبت به طرح شکایت از فردموردنظروسایت شکایت کنیدازطریق دفترقضایی اقدام کنید

با سلام
با استناد به مدارک و شواهد موجود و با تنظیم شکوائیه ای بطرفیت شخص و سایت مورد نظر ، از طریق دفاتر خدمات قضائی اقدام نمائید در صورت صلاحدید ، پرونده شما جهت بررسی و تحقیقات به پلیس فتا ارجاع خواهد شد