امکان درخواست طلاق دارم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۲۷۰ #72093697

سلام من ترنس مرد هستم و باید عمل تطبیق جنسیت انجام بدم و جسمم پسر بشه حدود چهار ماه پیش بخاطر شرایط ازدواج و مشکلات خانوادگی که داشتم از خونه زدم بیرون و بعد یه ماه پیدام کردن و برگشتم و قرار شد اون اقا دادخواست طلاق بده و جدا بشیم.۳ ماه گذشته و دادخواستی برای من نیومده میخواستم بدونم امکانش هست خودم دادخواست بدم؟و مشکلی پیش نمیاد که اگه بعدا ملوم شه اون اقا هم درخواست داده و اینک چوت از خونه فرار کردم اگه خودم درخواست بدم مشکلی پیش نمیاد؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید دادخواست طلاق ارائه بدهید.

بادرودوسلام دادخواست طلاق را تقدیم و تنظیم نمایید.ازطریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید.

سلام میتوانید دادخواست بدهید و از موارد فسخ هست اگه شوهر قبل شما دادخواست داده باشه به دادخواست اون رسیدگی میشه

مورد از موارد فسخ نکاح است از طرفی می توانید دادخواست طلاق را مطرح کنید

درود
می توانید دادخواست طلاق بدهید، دادخواست طلاق از سوی زوج یا فرار شما ارتباطی به دادخواست طلاق ندارد.

با سلام؛
ازدواج شما بلافاصله بعد از تعیین جنسیت از نظر شرعی باطل و رابطه زوجیت منحل می شود.
جهت تسریع در امور خود پیشنهاد میشود اقدام به طلاق توافقی نمایید.

می توانید دادخواست طلاق دهید در صورت اثبات مورد شما با نظر پزشکی قانونی از موارد فسخ نکاح می باشد