آیا میتونم باز دادخواست تمکین مطرح کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۸۶ #72077590

عرض سلام

خانمم ترک منزل کرد دادخواست تمکین دادم بخاطر ضرب و جرحی که کار منم نبود دادگاه خانواده حکم تمکین نداد بهم به استناد ماده ۱۱۱۵ ق.م بخاطر شکایت ضرب و جرحش زندان کشیدم دیه مو اقساطی پرداخت میکنم نتیجه میده این دفعه آیا این امکان وجود داره بخاطر اینکه من قسط میدم بازم رد شه دعوی تمکین من؟

کمک کنین خواهشا

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بشرط رفع موانع قبلی میتونید درخواست تمکین بدین

درصورت عدم ضرب وجرح وخوف ضرر بدنی توسط شما میتوان به زوجه ابتدا با اظهارنامه وسپس با دادخواست عدم تمکین وی را مطرح نمود.

با سلام خدمت دوست عزیز و گرامی. در صورتی که بتوانید امنیت جانی و مالی و معنوی همسرتان را تضمین کنید میتوانید تقاضای تمکین نمایید. فلذا از آنجایی که همسرتان بوسیله ماده مندرج در قانون مدنی تحت عنوان عسر و حرج بابت کتک کاری دعوایی مطرح نماید که با توجه به متن سوالتان که ثابت شده در صورت تکرار مکررات ایشان میتواند از دادگاه حکم بگیرند در خانه مستقل جدا از شما زندگی نمایند.

توصیه میشه ک ابتدا با ارسال اظهار نامه ای ایشون رو دعوت ب تمکین کنید و بعد دادخواست الزام ب تمکین بدهید در صورتی ک متعهد ب تامین امنیت زوجه باشید و بتوانید آنرا ثابت کنید نتیجه خواهید گرفت

چون تمکین یک وضعیت است رای مربوطه اعتبار امر مختومه ندارد و میتوانید مجددا طرح کنید اما به لحاظ رای قطعی کیفری که علیه شماست امکان موفق نشدن در این دعوا وجود دارد

شما می توانید دادخواست تمکین را مطرح کنید لاکن باید امنیت جانی زوجه را نزد قاضی به اثبات برسانید

بله میتوانید مجددا دادخواست تمکین ارائه دهید اما باید در دادگاه ثابت کنید و تعهد دهید که امنیت جانی زوجه از سوی شما در خطر نخواهد بود