میتونم طبق ماده ۳۰ پول یا خودرو ازش بگیرم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۴۳ #72071928

بنده درحال پرداخت قسط بانکی خودرویی هستم که شوهرم ان را تصاحب کرده ایا میتونم طبق ماده ۳۰ پول یا خودرو ازش بگیرم؟ چون داریم جدا میشیم از هم. یا قسط وام ندم و شوهرم دیگ بده بقیشو

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . اگر وام به نام شما باشد باید اقساط آن را پرداخت کنید

سلام
اگر سند خودرو به اسم شخص شما بوده و طبق سند شما مالک اصلی خودرو هستید، پرداخت نشدن اقساط به هیچ عنوان به نفع شما نخواهد بود. شما میتوانید از طریق دادخواست توقیف خودرو و شکایت کیفری نسبت به استرداد خودرو اقدام نمایید.

با سلام
متاسفانه اشاره ای به شخص مالک ننموده اید - اگر خودرو بنام شما باشد که مطالبه خودرو به راحتی و از طریق قانون و با توقیف خودرو از طریق پلیس راهور انجام خواهد شد .
اما اگر وام بنام شما باشد که چاره ای جز پرداخت اقساط آن نخواهید داشت .

اگر سند خودرو به نام شما بوده و مالکیت رسمی بر خودرو داشته باشید عدم پرداخت اقساط میتواند به ضرر شما تمام شود در این حالت توصیه میشود از طریق درخواست توقیف خودرو و شکایت کیفری نسبت به استرداد خودرو اقدام نمایید . ولی اگر خودرو به نام شما نبوده و تنها با دریافت وام اقدام به خرید خودرو کرده و سندش به نام شوهرتان باشد باید با ارائه دلایلی که خرید خودرو از محل وام را به اثبات میرساند دعوی مطالبه وجه را به طرفیت همسرتان طرح نمایید . در هر دو صورت عدم پرداخت اقساط به نفع شما نخواهد بود .

با سلام..
در صورتیکه خودرو بنام شما باشد می توانید براجتی از طریق اداره راهور اقدام به توقیف خودروی مذکور بنمایید و یا دادخواست الزام به تحویل خودرو بطرفیت شوهرتان را از طریق دفانر خدمات قضایی جهت طرح در شورای حل اختلاف مطرح نمایید..
موفق باشید..

با سلام.پاسخ به این سوال مستلزم اطلاعات بیشتر می باشد.بستگی دارد خودرو به نام چه کسی باشد

سلام ، پرداخت قسط به عهده خریدار و مالک خودرو هست ، اگه به نام همسرتون بوده شما میتونید اقساط پرداختی رو مطالبه کنید ، اگه به نام خودتون هست که اصل خودرو رو توقیف کنید