صدور بیمه کار بدون حضور در محل کارفرما معتبر است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۱ #72070248

با سلام و خسته نباسید
بنده خانومم خانه داره. شرکتی از دوستهای خانومم به خانومم پیشنهاد داده واست به عنوان کارشناس بازریابی بیمه رد می کنیم نصف مبلغش را ما میدیم نصف دیگش را خودت بده.
آیا این کار واسه خانومم ریسک داره؟
لطفا رانمایی نمایید.

مشاوره حقوقی اداره کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله این کار تخلف بوده و در صورتی که مشخص شود این بیمه اصطلاحا صوری رد شده (از طریق بازرسان کار یا تامین اجتماعی) کلیه سابقه پردازی بیمه باطل شده و مبلغ آن نیز به نفع سازمان ضبط میشود و در صورتی که از دفتچه خدمات درمانی نیز استفاده کرده باشید کلیه هزینه های آن آزاد به نرخ روز محاسبه و از طریق دادگاه از شما عودت میگردد.
احتیاط کنید...

سلام، نه خیر معمول هست براشون بیمه رد میشه و مشمول بازنشستگی و بیمه بیکاری و غیره می‌شوند