کسی که با پیج فیک و ایمیل فیک ایجاد مزاحمت کنه و دیلیت اکانت کنه میشه با اسکرین شات پیداش کرد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۰۸ #72044080

با سلام ممنون میشم جواب منو بدید
اگر میشه چقدر زمان میبره؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اصولا با توضیحات شما امکان پیگیری نیست

با سلام واحترام در این موارد خیر نمی توانند چون در ایران نه سروری دارند و نه اینکه همکاری با ایران دارند موفق و پیروز باشید

سلام .با حذف اکانت قابل پیگیری نیست

با سلام، پیج فیک اگر دیلیت اکانت شده باشد اثبات آن دشوار و غیر ممکن است لیکن برای ایمیل به دلیل ذخیره شدن قبلی محتوای در isp ها و سرور ها این امکان برای بازیابی توسط فتا ممکن است

با وجود پاک کردن اکانت ها امکان ردیابی دشوار می باشد.

باتوجه به اینکه تماس ها از طریق اکانت های فکی صورت گرفته است و بعدا هم پاک شده است شما نمی توانید اثبات کنید که این پیامها متعلق به شخص بخصوصی است

سلام، در صورت پاک کردن اکانت و عدم اثبات اصالت اسکرین شاتها امکان ردیابی بسیار کم خواهد بود