میتوانم بدلیل انتشار فیلم در واتساپ از همسرم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۱۸ #72035911

با سلام خانم بنده که با هم اختلاف داریم و جدا از هم زندگی میکنیم از رقص خودش که بی حجاب هستش فیلم گرفته و در استوری واتساپ گذاشته
میخواستم بدونم که شامل شکایت و جرم میشه هنوز طلاق نگرفتیم.

مشاوره حقوقی خانواده
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
زوج میتواند با عنوان انتشار تصاویر خلاف شئونات کیان خانواده مطرح نمائید

در صورت داشتن مدارک و مستندات دال بر این موضوع و اثبات ان در دادگاه می توانید اقدام به طرح شکایت کنید.

با مدارک و مستندات علیه اقدام ایشون شکایتی تنظیم و پیگیری کنید

در صورت اثبات قابل شکایت خواهد بود

سلام
در صورت اثبات چنین موضوعی میتوانید علیه همسرتان شکایت و پیگیری کنید.

اگر بتوانی اثبات کنی قابل پیگیری است

سلام و ارادت
اگر مدارک این موارد را در اختیار داشته باشید میتوانید اقدام نمایید .