اشتباه نام در مدارک چگونه باید برطرف گردد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۲ #72029587

سلام من میخواهم مطابق به قانون کد ملی ۹۷۹ تقاضای تابعت ایران را بکنم. پدرم افغانی و مادرم ایرانی است و ۱۷ سال شده که والدین ام از هم جدا شدند با طلاق رسمی مادرم در ایران جا ماند و پدرم من را با خود برد افغانستان. حال ۲۶ سالمه و در افغانستان با پدرم هستم.
پدرم در ایران از کل امور اتباع مهاجرین خارجی تهران یک کارت موقت گرفته بود که اسمش را در کارت موقت اشتباه نوشتن یعنی (دولت) و پدرم با اسفاده از همان کارت با مادرم ازدواج کرد و در گواهی ولادت من هم از همان کارت استفاده کرد و آخرش در سند طلاق نیز از آن کارت استفاده کرد.
یعنی کلا تا اینجا اسم پدرم اشتباه بود
اما اسم پدرم اصلا در شناسنامه (دوران) بود
حالا من به طور مدارک نیاز به گواهی ولادت،سند طلاق والدینم و شناسنامه پدرم دارم که در گواهی ولادتم و سند طلاق اسم پدرم (دولت) اما در شناسنامه اسم پدرم (دوران) است.
این مشکل را چگونه باید حل کرد لطفا کمکم کنید.

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد

با اثبات نسب مادری میتوان درخواست تابعیت نمود ولی برای درخواست تابعیت تنها یکسال فرصت وجود دارد و اگر تا ۱۹ سالگی تقاضا مطرح نشود دیگر مورد پذیرش قرار نخواهد گرفت .

سلام
مطابق با قانون اعطای تابعیت سال ۹۹ صرف ایرانی بودن مادر و حصول ازدواج شرعی بین مادر و پدرتان برای گرفتن شناسنامه ایرانی توسط شما کافی است. پس اگر در شناسنامه افغانی پدر شما نام مادرتان و طلاق انها درج شده است مشکلی ایجاد نمیشود و شما میتوانید درخواست شناسنامه و تابعیت ایرانی بدهید.