وارد کردن اسم فرزند در شناسنامه همسر دوم صحیح است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۷,۷۳۲ #72019

سلام. در صورتی که خانمی بخاطر اعتیاد و مشکلات اخلاقی شوهر طلاق گرفته باشد در زمانی که فرزند دخترش ۶ سالش بوده و مجدد پس از ۳ سال ازدواج کرده و فرزندش با خودش و همسر دوم زندگی میکند میشود اسم دختر را به عنوان فرزند وارد شناسنامه همسر دوم کرد؟ دختر الان ۲۳ ساله است و حدود ۱۵ سال هست که از پدر خود حتی ادرس هم ندارد (پدر اصلا تمایلی به دیدن و برقراری ارتباط با دختر را ندارد). میشود فامیل اصلی با فامیل پدر خوانده جایگزین شود و اسم پدر خوانده به عنوان پدر در شناسنامه قرار بگیرد؟ در این شرایط میشود پس از این همه سال با وجود در قید حیات بودن پدر برای دختر قانونا حکم سرپرستی توسط پدر خوانده گرفته شود؟ ممنون میشم پاسخ بدید.

مشاوره حقوقی اخذ شناسنامه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام این امکان وجود ندارد لذا در مورد تغیر نام خانوادگی خود شخص می تواند اقدام کند.

دخترتان می تواند برای تغییر نام خانوادگی اقدام کند، ولی نام پدر را نمی توان تغییر داد

با احترام .زمانی که فرزند شما ۶ ساله بوده اقدام به طلاق گردیده لذا در زمان تولد در شناسنامه پدر اول درج شده است

امکانپذیر نیست لیکن بتا توجه به سن فرزند(۲۳) خود ایشان می توانند اقدام به تغییر نام خانوادگی نمایند.

سلام‌ . دخترتان میتواند نام خانوادگی خود راتغییر دهد . نمیتوان نام شخص دیکری را بعنوان پدر در شناسنامه اش گنجاند .

به دلیل اینکه دختر شما پدر دارند نمی توانند تحت پدر خوانده قرار بگیرندو پدر خودشان ولی محسوب می شود. در مورد تغیر نام خانوادگی هم خوددخترتان می توانند اقدام کنندو لی هرگز تحت پدر خواندگی قرار نخواهد گرفت.

خیر چون پدر دارد نمیشوددرشناسنامه پدرخواندگی قرار بگیرد