برای نفقه چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۱۳۶ #72018623

سلام خسته نباشید
من و همسرم هشت سال زندگی مشترک داشتیم همسرم یکسال افتاد زندان الان سه ساله اومده بیرون خونه هم نداریم و هر کدوممون خونه پدرمون جدا از هم زندگی میکنیم تا به الان هم یه ریال بعنوان خرجی یا نفقه چیزی به من نداده میخواستم ببینم با اینکه جدا زندگی میکنیم و در عین حال خونه نداریم آیا به من نفقه تعلق میگیره؟
ممنون

مشاوره حقوقی خانواده
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
بله میتوانید در خصوص مطالبه ی نفقه اقذام نمایید.

سلام
بله ایشان مکلف به پرداخت نفقه است و نداشتن منزل موجب نقض این تکلیف نیست و اتفاقا می توانید اقدام به طرح دعوا مبنی بر الزام ایشان به تهیه منزل علی حده نیز نمایید

درود
بله قابل مطالبه است.

بله نفقه ی حال و گذشته را میتوانید مطالبه نمایید.

بله شما می توانید در خصوص ترک انفاق یا مطالبه حقوقی نفقه معوقه و حال خود اقدام نمایید

در هر صورت به شما نفقه تعلق میگیرد و اگر زوج قادر به پرداخت نفقه نباشد شما می توانید درخواست طلاق کنید

سلام بله تعلق خواهد گرفت میتوانید مطالبه نمایید