در انحصار وراثت به اظهارات وراث استناد میشود یا استعلام صورت میگیرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۸۵۵ #72018091

با سلام
آیا در انحصار وراثت تمامی اموال متوفی استعلام می گردد؟
و یا به اظهارات شخصی که از طرف سایر وراث انحصار وراثت را انجام می دهد بسنده می شود.

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با دادن گواهی حصر وراثت فقط ورثه مشخص می‌شوند اما اموال متوفی استعلام نمیشود برای مشخص شدن مقدار دیون وترکه باید بعد از اخذ گواهی حصر وراثت دادخواست تحریر ترکه بدهید وسپس برای منتقل شدن سهم الارث وگرفتن آن می توانید اقدامات بعدی را انجام دهید

بله از تمامی اموال و دارایی های متوفی استعلام میشود و سپس تقسیم صورت میگیرد .

درانحصار وراثت اموال متوفی استعلام نمی گردد

با سلام
در انحصار وراثت وراث و سهم الارث مشخص میشه ولی برای انتقال ماترک بعدا باید اقدام گردد

با سلام.
بله از تمامی اموال و دارایی های متوفی استعلام گرفته میشود.

سلام
وراث باید لیست کلیه اموال و دارایی‌های منقول و غیرمنقول متوفی را به اداره دارایی
حوزه محل سکونت متوفی ارائه کرده و رسید آن را دریافت کنند و همراه با تقاضای گواهی انحصار وراثت به مرجع صالح تقدیم کنند. در این مرحله صرفا مشخصات متوفی و اموال و دارایی‌های وی در فرم مخصوصی به اداره دارایی اعلام می‌شود و نیازی به پرداخت مالیات نیست

با ارائه دادخواست به دادگاه اینکار انجام میشود