تاخیر در تحویل ساختمان نوساز به چه صورت قابل اثبات است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۳۹ #72017

سلام، وقت بخیر
سوالی که خدمت شما داشتم در خصوص عدم تحویل ملک در زمان مقرر که ٩٥/٦/٣٠ بوده میباشد و اینجانب تمام تعهد خود در خصوص پرداخت ها تا زمان تحویل و حتی تعهد تحویل را هم انجام داده ام، زمان تنظیم سند نیز ٩٥/١١/٢٤ می باشد و محضر گواهی عدم حضور سازنده را صادر نمیکند، حال چگونه میتوانم ثابت کنم که واحد در زمان مقرر به من تحویل نگردیده و تاخیر در سند صورت گرفته و اصلا قابل پیگیری می باشد؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر قرارداد معامله خود را در اختیار داشته باشید و در آن ذکر شده باشد تاریخ تحویل چه زمانی است. می توان شکایت انجام داد. برای این امر با وکیل متخصص تماس بگیرید.

موید باشید