ایا شکایت انها قبول یا رد خواهد شد و من مجرم شناخته میشوم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۱۸۸ #72009056

سلام مالی را از پدرم با جعل امضا پدر و به تا بخ قبل فوت به مادرم انتقال دادم و وراث تنها یه کپی غیر مصدق دارند و شش سال است مرا تهدید به شکایت میکنند لازم به ذکر است مشاور املاک که اشنای پدرم بود هم طرف من است و کلا قول داده است کتمان کند ایا شکایت انها قبول یا رد خواهد شد و من مجرم شناخته میشوم

مشاوره حقوقی کیفری
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ادعای جعل درارتباط با کپی منتفی می باشد.

باید کارشناس تایید کند..

با سلام ادعای جعل نسبت به کپی منتفی است

باسلام درصورتی که ازطریق کارشناسی اثبات گردد می‌توانندازشماشاکی گردند

بااحترام
بتوانند از طریق کارشناسی تشخیص دهند بله میتوانند شکایت نمایند

انجام موضوع کارشناسی با کپی ممکن نیست، هرچند ممکن است جرمی که واقعا ارتکاب یافته را به طریقی دیگر ثابت نمود.

سلام جعل صورت گرفته ولی کارشناسی بر اساس کپی مقدور نیست ....