وکالت بلاعزل به دو نفر به چه صورت می باشد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۱,۶۴۷ #72003

با سلام برادر من مرداد٩٣ بابت یک قطعه زمین به همسرش وکالت بلاعزل داد بابت فروش به خودش و یا به غیر، ولی همسرش برای بنام خودش زدن اقدامی نکرد تا اینکه مادر من مهر ماه ٩٣ بابت همین قطعه زمین با توجه به وکالت نامه بلا عزلی که از برادرم از سال ٧٦ داشت این زمین رو بنام خودش زد ، حالا همسر برادرم طلاق گرفته و میخواد از اون وکالت نامه استفاده کنه و زمین رو از مادرم بگیره آیا همچین چیزی شدنی هست؟ آیا برادرم بابت دو بار وکالت دادن بابت یک قطعه زمین یک بار به مادرم سال ٧٦ و یکبار به زنش سال ٩٣ مرتکب جرمی شده؟ آیا راهی هست که همسر برادرم بتونه پیروز بشه؟

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام �کلی پیش نیامده است و یک شخص می‌تواند به هزاران نفر وکالت کاری بدهد اما اگر اسنادی وجود داشته باشد که این وکالت به منزله ادای دین بوده است برادر شما به عنوان فروش مال غیر در مورد مجازات قرار می گیرد

خیر برادر شما مرتکب جرم نشده وکالت مادر شما معتبر است و با انجام وکالت از سوی مادر شما وکالتنامه همسر برادرتان از درجه اعتبار بر خوردار نیست.

وکالت به دونفرصحیح است فقط باید تعیین نمایید مجتمعا یا منفردا اقدام نمایند.

اعطاء وکالت به دو نفر منعی ندارد فقط باید اختیارات آنان را مجتمعا یا منفردا تعیین نمایید و اگر منفردا بود هریک زودتر اقدام کرد عمل او نافذ است

سلام
عمل برادرتون جرم نیست، همسر برادرتون هم کاری نمیتونه انجام بده چون با انتقال موضوع وکالت که همون زمین هست وکالت همسر برادرتون هم خود به خود منحل شده و اعتباری نداره

از این بابت وکالت به دو نفر جرم محسوب نمی گردد. اگر احکام وکیل را برای هر دو آن ها در نظر گرفته شود عمل مادر شما به واسطه مقدم بودن نافذ است.برای اطلاع بیشتر با وکیل متخصص تماس حاصل کنید