احتمال دارد اعاده دادرسی ام رد شده باشد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۰۵ #72001156

با سلام
اینجانب دادخواستی حقوقی را جهت اعاده دادرسی ماده ۴۷۷ به دادگستری استان در خرد اد ماه تحویل داده ام بعد از دو ر وز مطالبه پرونده توسط دبیرخانه دادگستری استان از دادگاه بدوی در سامانه ثنا انجام شده بود ولی بعد از سه ماه رسیدگی ، نامه ای مبنی بر وصول پرونده به دادگاه بدوی و دستور قاضی مبنی بر بایگانی پرونده در سامانه ثنا دیروز مشاهده کردم به دادگاه بدوی مراجعه نمودم تا پیگیر ی نمایم گفتند هیچ اظهار نظری روی پرونده نیست فقط یک نامه با موضوع وصول پرونده از دبیرخانه دادگستری استان به ضمیمه پرونده ارسال شده است خواستم ببینم
اولا : احتمال دارد اعاده دادرسی ام رد شده باشد .ولی این امر مستلزم این بود که حداقل دلایل رد در پرونده نظارتی می بود .
ثانیا : یا مستندات و دلایل قضات مجرب بررسی کننده پرونده به همراه حکم قطعی یافته به دفتر ریاست قوه قضاییه جهت پذیرش ارسال شده و پرونده به علت عدم نیاز فعلا جهت بایگانی به دادگاه بدوی ارسال شده است .

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رد اعاده دادرسی محتمل است.

باسلام
امکان رد اعاده دادرسی وجود دارد و درصورت رد به شما ابلاغ خواهد شد

با درود در صورت رد دادرسی به شما ابلاغ خواهد شد

احتمال رد اعاده دادرسی وجود دارد .

سلام
در صورت رد شدن به شما ابلاغ خواهد شد

در صورتیکه رد شود ابلاغ میشود

با درود اگر رد شود ابلاغ خواهد شد