چقدر طور میکشه تا دیه من از طریق وثیقه واریز بشه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۵۵ #71989813

سلام متهم دیه بنده رو نداده و در حال حاظر از طریق وثیقه آزاده اگه با جلب دسترسی بهش امکان پذیر نبود چقدر طور میکشه تا دیه من از طریق وثیقه واریز بشه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بدوا می بایست به وثیقه گذار اخطار شود، سپس با گذشت مهلت مقرر می توانید تقاضای ضبط وثیقه را مطرح نمایید، مدت زمان قابل پیش بینی نیست

با سلام،بعد از اخطار به و ثیقه گذار و گذشت بیست روز وثیقه ضبط و مراحل کارشناسی و فروش و مزایده با توجه به حجم پرونده ها و شلوغی شعبه استارت میخورد که قابل پیش بینی دقیق نیست.

سلام بدوا برای وثیقه گذار اعم از اینکه محکوم علیه یا شخص ثالث باشد اخطار تحویل متهم صادر می‌گردد در صورت عدم تحویل با توجه به نوع وثیقه، ضبط یا مراحل کارشناسی و مزایده برگزار شده و پس از واریز وجه تا سقف قرار به حساب دادگستری، ذینفع امکان مطالبه آن را خواهد داشت که با توجه به تشریفات انجام مزایده و وصول دیه زمان مشخصی قابل پیش بینی نیست

با سلام مدت زمان مشخصی وجود ندارد بستگی به حجم پرونده ها و شعبه رسیدگی کننده دارد

باسلام واحترام زمان قابل پیش بینی نیست بستگی به شلوغی شعبه و... دارد

باسلام درابتدابرای وثیقه گذاراخطاریه ارسال میگردد که ظرف بیست روزنسبت به پرداخت دیه اقدام نمایدودرصورتی که در این مدت دیه راپرداخت ننمایدازمحل وثیقه دیه شماپرداخت میگردد،نمیتوان دقیق تعیین نمود که چندروزطول میکشد، بستگی به حجم کارشعبه وروال اداری پرونده دارد

باسلام
بعداز اخطار بیست روزه به وثیقه گذار درصورت عدم حضور متهم و عدم پرداخت دیه وثیقه ایشان ضبط میشود