زوج درخواست صدور عدم سازش داده؛ چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۰۰ #71977197

زوج درخواست صدور گواهی عدم سازش داده و باید برم شورای حل اختلاف این درخواست به چه معناست و چرا به دروغ گفته عقد کردیم ولی زیر یک سقف نرفتیم در حالی که ۳ ماه زندگی کردیم و من تمکین عام و خاص داشتم
من قبلا ازدواج کردم و زوج مجرد بوده و در شناسنامم کاملا مشخص هست و زوج اینو میدونسته. چر ا دروغ گفته؟
من با عکس عروسی میتونم ثابت کنم ازدواج کردیم؟
من در شورای حل اختلاف باید چی بگم؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به همراه شاهد در در دادکاه حضوریابید

شناسنامه زوجه و سند ازدواج برای اثبات زوجیت کفایت می کند

با درود
بله با فیلم عروسی مبتواند بعنوان یک مستند در راستای دفاع از خویش اقدام نمایید

درود
برای صلح و سازش به شورا رفته اثبات در شورا لازم نیست.

سند ازدواج و شناسنامه ودرصورت لزوم شاهد همراه خود داشته باشید

با سلام
جلسه در شورای حل اختلاف جهت انجام صلح وسازش زوجین می باشد . با مدارک و مستندات خود در جلسه حاضر شوید .

با سلام..
در اینخصوص با ارائه مدارک ازدواج و دلایل اثباتی خود از جمله شهادت شهود می توانید ادعای خود را به راحتی اثبات نمائید..
موفق باشید..