آیا میتوانم به حکم اعتراض کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۰۲ #71948126

با سلام من بعد از یک هفته از اتمام قرارداد اجاره ملکم اقدام به گرفتن حکم تخلیه کردم در شورای حل اختلاف ۲ ماه به مستاجر مهلت دادند و من هم موظف به پرداخت وجه ودیعه کامل هستم و به مبلغ تعیین شده در قراردادم بابت تاخیر در تخلیه توجه نکردن در حال حاضر من بدون ملک هستم و خانه پدرم مستقر هستم
چگونه؟ در شورای حل اختلاف به من گفتن نمیتونیم حکم تخلیه بدیم به خاطر کرونا

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما در فرجه قانونی برای رای اصداری حق اعتراض خواهید داشت لذا با اثبات امر مبنی بر اینکه مورد اجاره نیاز مبرم برای خود شماست میتوانید احقاق حق نمایید .

با توجه به موقعیت کنونی و بیماری کرونا تا سه ماه بعد از وضعیت سفید مستاجر به موجب مصوبه ستاد ملی کرونا قابل حمایت خواهد بود

با توجه به شرایط فعلی کرونا و حمایت از مستاجران ، مستاجر دوماه مهلت دارد که تخلیه نماید در غیراینصورت میتوانید درخواست تخلیه و مطالبه وجه التزام قراردادی اگر در قرارداد ذکر شده و اکر ذکر نشده اجرت المثل ایام تصرف با نظر کارشناس را مطالبه نمایید.
موفق باشید

باسلام
جهت حمایت از مستاجرانو مطابق با مصوبه دولت،۲ماه به مستاجرین فرصت داده میشود
شما میتوانید اجرا این ایام را از مستاجر مطالبه نمایید

باسلام

جهت حمایت از مستاجران و مطابق با مصوبه دولت،۲ماه به مستاجرین فرصت داده میشود
شما میتوانید اجرت این ایام را از مستاجر مطالبه نمایید

سلام
طبق مصوبه دولت است برای حمایت از مستاجران این شرایط تا زمان پایان کر و نا ادامه خواهد داشت.۲ماه مستاجر مهلت دارد که واحد را تخلیه کند.

با سلام
به خاطر کرونا نذاشتن مستاجرها زیاد جا به جا بشوند ولی اگر بیش از دو ماه مستاجر درآنجا زندگی کرد می توانید اقدام به حکم تخلیه ویا گرفتن خسارت به خاطر تاخیردر تخلیه ی منزل اقدام کنید