آیا طولانی شدن این وضعیت بدون اقدام حقوقی بنده در صورت طرح دعاوی زوجه، در دادرسی‌ها به ضرر من تمام میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۳ #71946263

در حین اسباب کشی به منزل جدید، زوجه به بهانه دوست نداشتن محله جدید نیامد و اجازه انتقال جهیزیه را هم نداد. مدتی است که ضمن مذاکره برای حل اختلافات، بنده در خانه خودم، زوجه و جهیزیه در خانه پدرش است و اصرار به تقاضای طلاق دارد.
هنوز اقدام حقوقی از طرف هیچ طرف انجام نشده. آیا طولانی شدن این وضعیت بدون اقدام حقوقی بنده ( مثل اظهارنامه یا درخواست تمکین ) در صورت طرح دعاوی زوجه در ماه های بعد ( مهریه، نفقه، طلاق خلع و ... ) در دادرسی‌ها به ضرر من تمام میشود؟
با توجه به مخالفت من با طلاق و اینکه بنظر من بهانه موجهی برای زوجه وجود ندارد، ممکن است زوجه از طول کشیدن این وضعیت سوء استفاده ای کند تا بتواند به استناد آن طلاق بگیرد؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس الزام به تمکین مطرح نمایید

با سلام. بهتر هست دادخواست الزام به تمکین و اظهارنامه ارسال کنید برای زوجه چون ایشان بی دلیل زندگی مشترک را ترک کرده و مستحق نفقه نیست و عدم اقدام از جانب شما، نشان دهنده رضایت به وضع موجود است. ضمن اینکه ایشان بدون دلیل موجه که موجب عسر و حرج باشد نمی تواند دادخواست طلاق بدهد.

خیر نگران نباشید اسباب تمکین (تهیه منزل ) توسط شما صورت پذیرفته پس نامبرده در صورت عدم تمکین ناشزه محسوب می شود بهتر است درخواست تمکین خود را به صورت اظهار نامه به ایشان ارسال دارید به یاد داشته باشید عدم تمکین نفقه را مضمحل می نماید اما حق مهریه را از بین نمی برد