آزادی خودرویی که بدون اطلاع من باهاش خلاف شده باشه به چه صورت هست؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۳۸ #71942469

سلام آقای وکیل سال نو شما مبارک..
سوالی دارم خدمت شما لطفا راهنمایی کنید..ماشین من شهرستان زابل در منزل خواهرم پارک بوده و مدارک و کارت و سند همه بنام من هست فقط بیمه نامه به اسم برادرم میباشد و خودم هم ساکن زاهدان و شاغل زاهدانم و در شهری دیگه زندگی میکنم..برادرم ماشین را از خواهرم به زور و دعوا میگیره به بهانه اینکه خواهر کوچک من را جهت طبابت و درمان به بیمارستان تخصصی مشهد ببره که گویا بدون اینکه خواهرم و من اطلاعی داشته باشیم داخل ماشین ۴ کیلو تریاک جاساز میکنه و به همراه خواهرام به مشهد برای درمان میره که در وسط راه ماموران جاساز را پیدا و الان هم ماشین بنده و هم خودش در بازداشت بسر میبرند. الان برای آزادی ماشین چکار کنم آیا بگم به زور کتک کلید و مدارک را از خواهرم گرفته بدون اینکه از کار خلافش اطلاع داشته باشیم یااینکه باتوجه به اینکه خواهرم داخل ماشین بوده بگم خواهرم را برای درمان به مشهد میبرده و کلید و کارت را از خواهرم گرفته و من و خواهرم اطلاعی از حمل مواد هم نداشته؟ کدام دلیل و استدلال را برای آزادی ماشینم استناد کنم؟
لطفاراهنمایی ام کنید.

مشاوره حقوقی کیفری
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
شما میتوانید لایحه ی تنظیم کنید مبنی بر دلایل ومستندات که ماشین متعلق به شما بوده است و شما نسبت به حمل مواد هیچگونه اطلاعی نداشته اید فقط جهت درمان بیماری در مشهد ماشین در اختیار داشتند

با اثبات مالکیت خود و بی اطلاعی از جاسازی مواد خودرو شما آزاد میگردد یک لایحه خوب باید تدارک شود

با درودـ.
با تنظبم درخواستی به پیوست مدارک مالکیتی خویش، مراتب عدم اطلاع خود را از جاسازی و حمل مواد مخدر توسط برادرتان را در شـعبه رسـیدگی کننده اثبات و درخواست رفع توقیف از خودرو خود را بنمایید..

بهتره در این خصوص وکیل بگیرید و اثبات کنید که بی اطلاع بودید

بااحترام
شما شخصا نمیتوانید ازاد نماید حتما وکیل بگیرید در غیر اینصورت خودرو بنفع دولت مصادره خواهد شد

باسلام
شما طی لایحه ای اعلام نماییدکه شما دخیل درموضوع نیستین

باید اثبات کنید که خودرو متعلق بشما و جابجایی مواد نیزبدون اطلاع شما انجام شده